GRÖNGRUPP

Ett härligt gäng som alltid har kul. Följ vår resa genom sol och regn, med och motgångar.

Telefonsamtal

Publicerad 2012-09-25 14:40:33 i

Nu under eftermiddagen har jag haft ett givande samtal med Daniel. Jag har fått lite tips på namn som jag skall ringa under veckan för att boka vissa saker och förhoppningsvis kunna få lite hjälp med priserna. Jag har även ringt en man som heter Björn som jobbar på Svenska friidrottsförbundet, han jobbar med Idrottslyftet.  Så framåt Januari/ Februari är det dags att skicka in ansökan om det och hålla tummarna på att vi får stöd där ifrån. 
Nu har jag bara Tre samtal kvar att ringa på min lista just nu, men det lär bli fler. Känns lite jobbigt att ringa runt till folk man inte känner, men man får tänka att dom ser ju inte hur jag ser ut iaf. Under detta arbete kommer jag nog lära mig att det faktiskt inte är så himla farligt.  Känns ändå som att det klarnar mer och mer och att jag tror att detta kan bli ett jätte bra läger. Känns skönt att min budget ändå inte är jätte hög trotts att jag valt att lägga boendet på ett fint hotell och på en bra anläggning. I förhoppning om att vi skall få lite bidra och stöd till detta också så kan det bara bli bättre och bättre!!  Kanske till och med har råd att hyra in någon gästtränare/föreläsare eller ha någon grym kring aktivitet. vem vet, med tiden får vi väl se!

Nu är det nog dags att krypa ner i soffan och ta det lugnt en stund i förhoppning om att bli frisk.

Om

Min profilbild

Erica Lignell

Nu har jag avslutat mitt projektarbete i skolan men har valt att ha kvar denna blogg ändå för att skriva om lite annat som har med träningar och saker kring min grupp att göra. Självklart kan ni gå tillbaka och läsa om projektarbetet och se många härliga bilder där ifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela