GRÖNGRUPP

Ett härligt gäng som alltid har kul. Följ vår resa genom sol och regn, med och motgångar.

Tävling

Publicerad 2014-06-02 09:03:44 i Allmänt,

Det var en torsdag morgon, solen sken och det var dags för tävling på hemmaplan. Klockan åtta var förberedelserna redan igång och strax före klockan nio började både funktionärer, aktiva och deras familjer att strömma in. 

Klockan slog tio och det var dags för tävlingsstart. Teknikgrenarna drog igång medan löpning fick vänta till tio över. 

Det blåste på lite för mycket på upploppsrakan under förmiddagen vilket gjorde att de fina resultaten de aktiva presterade ej får räknas som godkända personbästan. Oavsett detta, så sprang de väldigt bra! Den fina trenden satte Simon och William när de tog hem guld och brons på 80m i P15! Sedan fortsatte Filippa, Emelie och David med att även dem springa riktigt bra! Kul att se :D 

Grön grupp var även representerade i ett par teknikgrenar samt i ett 800meters lopp! Roligt att se mycket tävlande på våra aktiva och att träning ger resultat! Vad sägs om pers tre gånger om i en längdhoppsserie? (Dock bara ett i godkänd vind) 

Nu blir det en liten träningsperiod med sikte på tävlingen på VUS 27-39 juni och Öland den 12 juli

Ha det! 
/Malin


Om

Min profilbild

Erica Lignell

Nu har jag avslutat mitt projektarbete i skolan men har valt att ha kvar denna blogg ändå för att skriva om lite annat som har med träningar och saker kring min grupp att göra. Självklart kan ni gå tillbaka och läsa om projektarbetet och se många härliga bilder där ifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela