GRÖNGRUPP

Ett härligt gäng som alltid har kul. Följ vår resa genom sol och regn, med och motgångar.

Redovisning

Publicerad 2013-02-27 12:32:12 i Projektarbete,

Igår fick jag beskedet att jag iaf får redovisa för styrslsen i klubben vad jag faktiskt har gjort och vad de är med och betalar på. Känns bra, för fungerar detta upplägg går det ju att använda vid andra tillfällen för andra grupper eller ha som ett återkommande läger varje år. 

Jag fick idag även svar från min lärare kring redoviningen mot skolan och det blir endast en sammanställning av vad jag har gjort och sedan kommer jag även visa filmen som är planerad att skapa under lägret!!  Den filmen om förberdelserna och genomförandet är även planerat att visa upp för de som deltar på lägret och möjligvis lite annat folk som även de är intresserade av att se vad jag lyckats eller inte lyckats med.  
 
Så tänkte väl mig att det är lika bra att ta tag i att skiva sammanställningen någon dag här så det är klart att bara fylla på så fort vi har varit iväg. 
 
 
Slänger med en fin bild på lite praktik jobb! 

Om

Min profilbild

Erica Lignell

Nu har jag avslutat mitt projektarbete i skolan men har valt att ha kvar denna blogg ändå för att skriva om lite annat som har med träningar och saker kring min grupp att göra. Självklart kan ni gå tillbaka och läsa om projektarbetet och se många härliga bilder där ifrån.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela